Valósítsa meg nálunk karrierterveit!

A Szent Borbála Kórház a megye legnagyobb egészségügyi intézménye. Az ellátási területünkhöz tartozó mintegy 280 fő korszerű egészségügyi ellátását közel ezer magasan képzett orvos és egészségügyi szakdolgozó biztosítja. Akár a klinikai, akár diagnosztikai területen, orvosi vagy szakdolgozói munkakörben keres munkahelyet, nálunk megtalálja azt a támogató környezetet, amelyben biztosítjuk a munka és a magánélet egyensúlyát. Szakmai fejlődését ösztönző légkörrel segítjük. Szálláslehetőséget intézményünk területén biztosítunk.

A városban történő letelepedéséhez  Tatabánya város önkormányzata kínál lakhatási megoldást. Ismerje meg a város programját: „Tatabánya hazavár”

Örömünkre szolgál, ha úgy dönt, hogy köztünk szeretne dolgozni, és munkatársaink között üdvözölhetjük!

Bővebb tájékoztatásért keresse fel Humánpolitikai Osztályunkat, vagy lépjen velünk kapcsolatba az online felületen keresztül.

Nem találja meg az Önt érdeklő pozíciót?
Kérjük, nyújtsa be önéletrajzát, amennyiben a kívánt pozíció elérhetővé válik, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Állásajánlatok

Miért pont a Szent Borbála Kórház?
Miért pont Tatabánya?

Hallgatóink és dolgozóink számára támogató légkörrel biztosítjuk a tanulás és fejlődés lehetőségét. 2016-óta a Semmelweis Orvostudományi Egyetem valamint mindhárom hazai orvostudományi egyetem gyakornoki, szakdolgozói szinten a Pécsi Orvostudományi Egyetem képzőhelye vagyunk.

Lendületesen fejlődünk!

A közelmúltban négy nagy beruházást zártunk sikerrel. Új, modern hotelszárnyat építettünk, több mint 1100 m2-en sürgősségi osztályt hozunk létre. Korszerűsítettük a műtőt, csúcstechnológiájú diagnosztikai és terápiás műszereket, eszközöket szereztünk be. A jövő hasonló, kisebb-nagyobb beruházásai garantálják dolgozóink számára a 21. századi elvárásoknak megfelelő technológiai és szakmai körülményeket, betegeink számára a komfortosabb, modern környezetet.

Számos országos szakmai rendezvény házigazdája a Szent Borbála Kórház.

2017 októberében a Tüdőgyógyászati Osztály rendezte meg közel 190 regisztrált résztvevővel az MTT Magyar Bronchológus Egyesületének kongresszusát és továbbképzését. Színes szakmai programokkal dúsított mozgalmas három nap várt orvosokra, szakdolgozókra egyaránt: rögtön a rendezvény első napján két workshopon vehettek részt a elismert hazai szakemberek vezetésével. A rendezvény második és harmadik napján tudományos újdonságokat bemutató előadásokra került sor, érdekes és meglepetésekkel tarkított esettanulmányok hangzottak el. „Bízom benne – mondta dr. Böcskei Csaba osztályvezető főorvos (Tüdőgyógyászati Osztály) -, hogy mind a szakmai programokkal mind a nem hivatalos programokkal, a kellemes baráti megbeszélésekkel és eszmecserékkel tovább erősítettük a személyes kapcsolatokra épülő együttműködéseinket és munkánkat.”

Ismerje meg a gyakornoki pozíciókat Tatabányán!
Kóta József gyakornoki program

Tatabánya Hazavár! Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata tatabányai kötődésű, hiányszakmában felsőfokú, valamint középfokú végzettséggel, tatabányai munkáltatónál végzettségének megfelelő munkaszerződéssel rendelkező fiatalok lakhatásának támogatására lehetőséget biztosít.

Tatabányai vagy? Pályázz Stúdium Ösztöndíjra!