A rendelés helye (térkép):
L épület, földszint -es ajtó

A rendelés telefonos elérhetősége:
06 34 515 488 / -es mellék

Igénybevétel módja:
A szakrendelés nem beutalóköteles, az ellátás ELŐJEGYZÉS alapján történik.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
Betegfelvételi Irodán személyesen 7 órától, vagy telefonon 11 órától. Telefonszám: 34-515-560; 34- 515-549

Rendelési idő:

Hétfő
Kedd
11:00 - 13:00
Szerda
Csütörtök
Péntek


Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

A vizsgálatra érkező betegek személyesen a kórház „H” ÉPÜLET (térkép) földszintjén lévő BETEGFELVÉTELI IRODÁN regisztrálnak.

A bejelentkezés és regisztráció módja: A betegek a bejáratnál található „totemoszlopok" segítségével jelentkeznek be. A szakrendelés kiválasztása után HÍVÓSZÁMOT nyomtat az automata, a kapott szelvény a Betegfelvételi Irodába irányítja a betegeket. Itt történik a regisztráció. A hívószámát őrizze meg! Ezzel a számmal hívják be a szakrendelésre is. A betegfelvételi irodán kapott jegyen szereplő szám nem sorszám, hanem a beteg nevét helyettesítő hívószám.

Mire számítson a rendelésen?

Az urogynecológia (nőgyógyászati urológia) a női vizeletrendszer kezelésével foglalkozó szakterület. A szakrendelésen a vizelettartási zavarok és kismedencei süllyedéses kórképek kivizsgálását és kezelését végezzük. A panaszok megoldására intimtornát, gyógyszeres kezelést, vagy szükség esetén műtéti megoldást javaslunk. Célunk a műtétet igénylő betegek kiszűrése, eredménytelen konzervatív terápia esetén. Hólyaghurut, haematuria (véres vizelet) kezelése továbbra is az Urológiai Szakrendelőben történik.

Mit kell magával hoznia?

Bejelentkezéshez érvényes TAJ-, és lakcímkártya.