A szakrendelő címe:

A rendelés pontos elhelyezkedése (térkép):
H épület 2-as szárny földszint 209-es ajtó

A rendelés telefonos elérhetősége:
06 34 515 426

Igénybevétel módja: A rendelés előjegyzés alapján beutalóval vehető igénybe. Háziorvos, vagy szakorvosi beutaló szükséges.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
Telefonon: a +36-34-515-426-os telefonszámon
A vizsgálatokra kapott időpontok tájékoztató jellegűek a betege ellátása érkezi sorrendben történik.

A szakrendelés címe

A rendelés pontos elhelyezkedése (térkép):
H épület 2. emelet 29. ajtó A vizsgálatokra kapott időpontok tájékoztató jellegűek a betege ellátása érkezi sorrendben történik. A vizsgálatokra kapott időpontok tájékoztató jellegűek a betege ellátása érkezi sorrendben történik. A vizsgálatokra kapott időpontok tájékoztató jellegűek a betege ellátása érkezi sorrendben történik.

Rendelési idő:

Hétfő
-
Kedd
8:00 - 12:00
Szerda
-
Csütörtök
-
Péntek
11:00 - 12:00 | Dr. Major Eisler István főorvos

Általános tájékoztatás

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

A vizsgálatra érkező betegek személyesen a kórház „H” ÉPÜLET (térkép) földszintjén lévő BETEGFELVÉTELI IRODÁN regisztrálnak.

A bejelentkezés és regisztráció módja: A betegek a bejáratnál található „totemoszlopok" segítségével jelentkeznek be. A szakrendelés kiválasztása után HÍVÓSZÁMOT nyomtat az automata, a kapott szelvény a Betegfelvételi Irodába irányítja a betegeket. Itt történik a regisztráció. A hívószámát őrizze meg! Ezzel a számmal hívják be a szakrendelésre is. A betegfelvételi irodán kapott jegyen szereplő szám nem sorszám, hanem a beteg nevét helyettesítő hívószám.

Mit kell magával vinnie?

TAJ kártyát, beutalót, korábbi leleteket (labor-, képalkotó vizsgálatok egyéb szakorvosi leletek, zárójelentések) hozzák magukkal!

Van -e várólista?

Várólista nincs, igyekszünk a betegeket minél hamarabb ellátni.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.