Gyakorlati, projekt feladatokkal és portfólió védéssel zárták képzésüket a Hematológiai és transzfúziológiai szakasszisztens tanfolyam résztvevői február 22-én. A másfél éves kurzus a TSZC Kossuth Lajos TSZC Kossuth Zsuzsanna Gazdasági és Humán Technikum szervezésében zajlott, amelyben a Szent Borbála Kórház duális partnerként vett részt és intézményünk Skill-Laborja biztosította a vizsgahelyszínt is.

 
Gratulálunk a hallgatónak sikeres vizsgájukhoz! Hangsúlyosan fontosnak tarjuk, hogy elismeréssel szóljunk teljesítményükről: mindnyájan munka és család mellett döntöttek úgy, hogy újabb ismeretekkel gyarapítják tudásukat a minőségi betegellátás érdekében, egy hiányszakmaként jelentkezett képzés keretében.
Köszönetet mondunk dolgozóinknak, akik oktatóként voltak jelen, és Sós Ilonának a kórház volt intézményi szakoktatójának, hogy munkájával hozzájárult az edukáció feltételeinek megvalósulásához!
 
Sikeres vizsgát tettek: Doviczin Gizella, Hoffmann Zoltán László, Janigaová Ildikó, Kissné Balogh Beáta, Nagy Anita, Orcsik Regina, Pálvölgyi Péterné , Puizl Viktória, Sipos Erzsébet Beáta, Sós Mariann, Szabóné Kelemen Edit, Zsámár Erika.
 
(A fotókat Török Márta készítette)