Nagy sikerrel zártuk az első alkalommal megrendezett Nyílt Napunkat. Kollégáink vezetésével 18 orvostanhallgató nyert betekintést Komárom-Esztergom megye egyik legjelentősebb egészségügyi intézményébe.

Kórházunk egyre komolyabb erőfeszítéseket tesz az orvos-és munkaerőhiány enyhítése érdekében. Az egyetemek által szervezett karriernapokon korábban már eredményesen bemutatkoztunk, és most speciális megoldásként kórházlátogatást szerveztünk orvostanhallgatók számára.

Budapestről, Pécsről és Szegedről is érkeztek hallgatók. Információt kaptak a munkavállalás feltételeiről, a város ösztöndíjprogramjáról és egyéb támogatási formákról, valamint intézményünk több osztályán volt lehetőségük személyes tapasztalatokat, benyomásokat gyűjteni.

A visszajelzések alapján¬ – „modern, jól felszerelt kórház” „ilyen technológiával még nem találkoztunk, nem ismertük ezt a megoldást” „barátságos fogadtatásban részesültünk, és családias hangulatot tapasztaltunk” – elmondhatjuk, hogy jó úton járunk.

Bizton mondhatjuk, hogy a nyílt nap a jövőben hagyománnyá válik, hiszen kórházunkban az elkövetkező években újabb nagyarányú beruházások várhatóak, ami által mindig tudunk újat mutatni a hozzánk látogatóknak.