„Másállapot” egy kicsit másképp – Szabó Boglárka és Torják Judit vezetésével. A két szülésznő által szerkesztett tematikus weboldalunkat ajánljuk Kismamák és Apukák figyelmén kívül még nagyszülőknek és leendő kismamáknak is.

Szabó Boglárka szülésznő, önkéntes szoptatási segítő.

Torják Judit szülésznő

– Bábakuckónkban szeretnénk a „másállapotot” egy kicsit másképp megközelíteni. Hogyan másképp? Félelmek-aggodalmak nélkül, boldogan. Testileg és lelkileg is harmóniában. „A boldogság az, hogy amit gondolsz, amit mondasz, és amit csinálsz, az harmóniában van egymással.” ( Ghandi)A Bábakuckó világában szeretnénk, benneteket elkalauzolni a várandóssággal, szüléssel kapcsolatos történésekben. Szülésfelkészítő programjainkkal, újdonságainkkal, letölthető kisokosainkkal szeretnénk a családok számára megkönnyíteni a babavárást. Célunk az, hogy mire a várva várt pillanat elérkezik, egy boldog, csillogó szemű, tettre kész pár érkezzen a szülőszobára!

Minden nő életében az egyik legkülönlegesebb időszak a várandósság. A „másállapot” kifejezéssel talán elég találóan lehet beszélni erről az időszakról, hiszen tényleg más ez az időszak minden szépségével és nehézségével együtt. A várandósság egy testet és lelket egyaránt érintő változásokkal teli időszak. Minden kismama, és leendő apuka is másképp éli meg a várandósságot, vajúdást, szülést.

 

Szeretettel kívánunk minden család számára boldog babavárást!

Bábakuckó