Állandó támogatói körnek köszönhetően érkezett újabb segítség a Szent Borbála Kórházba

Az Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület évek óta összefogja a térség nagylelkű adományozóit a Kórház érdekében.

Az elmúlt évben is sikeresen szólítottak meg több helybeli céget, gyárat, üzemet, és adományaiknak köszönhetően most egy vérnyomásmérő készülék és egy mobil klímaberendezés került a gyermekosztály birtokába.

Az egyesülettől hét-nyolc évvel ezelőtt kaptunk már vérnyomásmérőt – mondta dr. Czelecz Zsuzsanna osztályvezető asszony -, azonban ez az évek alatt elhasználódott. Ennek és a hasonlóan amortizálódott eszközök pótlását biztosítja az egyesület civil emberek adományaiból.

A másik eszköz, melynek beszerzését kértünk egy klímaberendezés. Ezt a kezelőben helyeztük el, és a múlt heti kánikulában már kényelmes, jól temperált helyiségben vizsgálhattuk és kezeltük kis betegeinket.

Nagy István az egyesület elnöke köszönetet mondott a támogatóknak és hangsúlyozta: „Az osztálynak jó híre van, színvonalas szakmai munkájukat szívesen támogatják, ezért is alakulhatott ki egy stabil támogatói bázis. Az adományozók tudják, hogy amit adnak, jó helyre kerül.”