A rendelés helye
H épület, földszint  TÉRKÉP

A rendelés telefonos elérhetősége:
06 34 515 488 / 344,184-es mellék

Igénybevétel módja:
A rendelés előjegyzés alapján vehető igénybe.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
Személyesen és telefonon a Betegfelvételi Irodán (H épület
Betegfelvételi Iroda telefonszámai:
06 34 515 560, 06 34 515 549 vagy a 06 34 515-550

 

Rendelési idő

Hétfő
09:00 - 14:00
Kedd
09:00 - 14:00
Szerda
09:00 - 14:00
Csütörtök
09:00 - 14:00
Péntek
09:00 - 14:00


Hogyan tud bejelentkezni a szakrendelésre?

Időponttal rendelkező betegünk a „H” ÉPÜLET földszintjén kihelyezett sorszámadó automatánál tud hívószámot húzni. Az érintőképernyős panelen (KIOSK) az „IDŐPONTRA ÉRKEZTEM” gombra kattintva, TAJ számának megadásával kapja meg sorszámát. A kinyomtatott dokumentumon szerepel az Ön időpontja (óra, perc), valamint a szakrendelő megnevezése, hogy hol található (emelet, szobaszám).

A bejelentkezés és regisztráció módja: A betegek a bejáratnál található „totemoszlopok" segítségével jelentkeznek be. A szakrendelés kiválasztása után HÍVÓSZÁMOT nyomtat az automata, a kapott szelvény a Betegfelvételi Irodába irányítja a betegeket. Itt történik a regisztráció. A hívószámát őrizze meg! Ezzel a számmal hívják be a szakrendelésre is. A betegfelvételi irodán kapott jegyen szereplő szám nem sorszám, hanem a beteg nevét helyettesítő hívószám.

Mivel foglalkozik a rendelés, milyen panaszokkal, tünetekkel, betegséggel lehet ide fordulni?

Általános sebészeti betegségek, kórképek, tünetek gyanúja esetén lehet hozzánk fordulni. Ellátásra kerülő kórképek: sérv, epebetegségek, emésztőszervi daganatos betegségek, pajzsmirigy-betegségek, emlőbetegségek, műtétet igénylő bőrelváltozások. Bizonytalan panaszok esetén háziorvosi vizsgálat segíthet annak eldöntésében, hogy sebészeti vizsgálat szükséges-e.

Mire számítson a rendelésen?

Tekintettel arra, hogy előjegyzés és beutaló nélkül látjuk el a betegeket, előfordulhat néhány órás várakozási idő is. Minden, aznap délelőtt a Szakrendelésre érkező beteget aznap meg fogunk vizsgálni és ellátni. A Szakrendelői ellátás szakmai szempont szerinti besorolást végez, nem érkezési sorrendben történik a betegek ellátása. A betegeket a betegfelvételkor kapott hívószám szerint hívjuk (nem név szerint), a hívószámot a váróteremben elhelyezett kijelző és hangjelzés jelzi.

Mit kell magával vinnie?

Bejelentkezéshez érvényes TAJ-és lakcímkártya szükséges, a szakrendelésen hasznos minden előző orvosi dokumentációt és a szedett gyógyszerek pontos listáját a betegnek magával hoznia. Nem szükséges éhgyomorral érkezni a szakrendelésre.

Van -e várólista?

Nincs.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.