A rendelés pontos helye
H épület 2-as szárny földszint TÉRKÉP

A rendelés telefonos elérhetősége:
06 34 515 488/826

Igénybevétel módja:
A rendelés előjegyzés alapján beutalóval vehető igénybe. Háziorvos, vagy szakorvosi beutaló szükséges.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
Rendelési időben telefonon
Telefonszám: 06 34 515 488/826-as melléken

Rendelési idő:

Hétfő
-
Kedd
13:00 - 16:00 | Dr. Szarvas Péter főorvos
Szerda
-
Csütörtök
-
Péntek
-

Általános tájékoztatás

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

A vizsgálatra érkező betegek személyesen a kórház „H” ÉPÜLET (térkép) földszintjén lévő BETEGFELVÉTELI IRODÁN regisztrálnak.

A bejelentkezés és regisztráció módja: A betegek a bejáratnál található „totemoszlopok" segítségével jelentkeznek be. A szakrendelés kiválasztása után HÍVÓSZÁMOT nyomtat az automata, a kapott szelvény a Betegfelvételi Irodába irányítja a betegeket. Itt történik a regisztráció. A hívószámát őrizze meg! Ezzel a számmal hívják be a szakrendelésre is. A betegfelvételi irodán kapott jegyen szereplő szám nem sorszám, hanem a beteg nevét helyettesítő hívószám.

Mivel foglalkozik a rendelés, milyen panaszokkal, tünetekkel, betegséggel lehet ide fordulni?

Az epilepszia az egyik leggyakoribb idegrendszeri bántalom, amelyben az agyi idegsejtekben rendellenesen fokozódnak a kisülések. Rohamszerűen jelentkező, majdnem mindig eszméletvesztéssel járó betegség. A szakrendelésen vizsgáljuk a reflexeket, az izomtónust, az izomerőt, az érzőképességet, a járást, a tartást, az egyensúlyt és a koordinációt. Orvosunk kikérdezéssel tájékozódik a beteg gondolkodásáról, ítélőképességéről és memóriájáról. Vérvizsgálatra is szükség lehet, különböző betegségek, kórállapotok kizárása végett.

Mit kell magával vinnie?

TAJ kártyát, beutalót, korábbi leleteket (labor-, képalkotó vizsgálatok egyéb szakorvosi leletek, zárójelentések) hozzák magukkal!

Van -e várólista?

Várólista nincs, és igyekszünk a betegeket minél hamarabb ellátni.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.