A rendelés helye (térkép):
H épület földszint

A rendelés telefonos elérhetősége:

Igénybevétel módja:
A szakrendelés előjegyzés alapján háziorvosi vagy szakorvosi beutalóval vehető igénybe. A szakrendelés előtt a Betegfelvételi Irodán be kell jelentkezni.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?

Hétfő - Kedd -Szerda  07:00 és 08:30 között az 515-488/283-as melléken

Szünetel a szakrendelés 2024. július 2. és augusztus 2. között. 

Rendelési idő

Hétfő
9:00 - 15:00
Kedd
9:00 - 15:00
Szerda
9:00 - 15:00
Csütörtök
9:00 - 15:00
Péntek
9:00 - 15:00 Echokardiográfia - szívultrahang


Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

A vizsgálatra érkező betegek személyesen a kórház „H” ÉPÜLET (térkép) földszintjén lévő BETEGFELVÉTELI IRODÁN regisztrálnak.

A bejelentkezés és regisztráció módja: A betegek a bejáratnál található „totemoszlopok" segítségével jelentkeznek be. A szakrendelés kiválasztása után HÍVÓSZÁMOT nyomtat az automata, a kapott szelvény a Betegfelvételi Irodába irányítja a betegeket. Itt történik a regisztráció. A hívószámát őrizze meg! Ezzel a számmal hívják be a szakrendelésre is. A betegfelvételi irodán kapott jegyen szereplő szám nem sorszám, hanem a beteg nevét helyettesítő hívószám.

A sürgős esetek ellátása miatt a behívás sorrendje változhat.

Mit kell magával vinnie?

Beutalót, előző vizsgálati eredményeiket, leleteiket: friss labor leleteiket, mellkasröntgen leletet, előző ambuláns lapot, EKG szalagjait, gyógyszereinek pontos nevét, adagolását, régi zárójelentéseit, kivéve az „S” jelzéssel érkező betegeket, akiket állapotuk szerint aznap megvizsgálunk.

Mire számítson a rendelésen?

A szakrendelést vezető orvos elküldheti a betegeket különböző kiegészítő vizsgálatokra időpont egyeztetés után, megfelelő dokumentációval ellátva. Kiegészítő vizsgálatok után a beteg leleteivel visszajön

Rendel: