A rendelés pontos helye (térkép):
L épület, földszint, 31. ajtó

A rendelés telefonos elérhetősége: +36 34 515 508

Igénybevétel módja:

A rendelés előjegyzés alapján, beutalóval vehető igénybe.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
Amikor a szülő megkapja a beutalót, ezt követően
- telefonon rendelési időben a +36 34 515 508-as telefonszámon
- előző rendelés során.

A vizsgálat az előjegyzésben kapott időpontban (óra, perc) történik, azonban előfordulhat időpontcsúszás, ha egy gyermek vizsgálata hosszabb időt vesz igénybe vagy a rendelő orvosa sürgős, rendkívüli esetben osztályos munkában vesz részt, ezért a vizsgálatra váró szülők és gyermekek türelmét kérjük.

Szünetel a szakrendelés:  június 19., 20., 26., 27. augusztus 7-8. között.

Rendelési idő:

Szerda
08:00 - 14:00
Csütörtök
08:00 - 14:00

A szakrendelésen dolgozó orvos:

dr. Tegzes Andrea főorvos csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermekneurológus szakorvos


Hogyan tud bejelentkezni a szakrendelésre?

Időponttal rendelkező betegünk a „L” ÉPÜLET földszintjén kihelyezett sorszámadó automatánál tud hívószámot húzni. Az érintőképernyős panelen (KIOSK) az „IDŐPONTRA ÉRKEZTEM” gombra kattintva, TAJ számának megadásával kapja meg sorszámát. A kinyomtatott dokumentumon szerepel az Ön időpontja (óra, perc), valamint a szakrendelő megnevezése, hogy hol található (emelet, szobaszám).
Betegirányító kollégáink segítenek mind a hívószámok nyomtatásában, mind az útbaigazításban. Forduljanak hozzájuk bizalommal!
 

Mivel foglalkozik a rendelés, milyen panaszokkal, tünetekkel, betegséggel lehet ide fordulni?

A gyermekneurológiai tüneteket az előfordulásukra jellemző életkor alapján érdemes elkülöníteni. A tünetek egy része csecsemőkorban, más részük kisgyermekkorban, a harmadik csoportjuk pedig iskoláskorban, illetve a serdülőkor elején fordul elő. Léteznek továbbá olyan tünetek is, amelyek mindhárom életkorban megjelenhetnek.

Mire számítson a rendelésen?

Az első konzultációra a gyermek összes addigi leletét érdemes elhozniuk, amennyiben már történtek korábbi vizsgálatok. Ha még nem, akkor a szülészeti zárójelentés az, amely fontos információkat tartalmazhat a szülés körülményeiről, így sokat segíthet a neurológiai problémák feltárásában is.

Mit kell magával vinnie?

TAJ-kártya, személyes okmányok, korábbi orvosi leletek, beutaló, közgyógyellátási igazolvány (amennyiben van a betegnek).

Területi ellátási kötelezettség: Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban. (link az ÁNTSZ oldalára)

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.