A rendelés helye:
L épület - földszint - 40-es ajtó

Bejárat: L épület oldalsó ajtó (térkép)

A rendelés telefonos elérhetősége:
06 34 515 517

Igénybevétel módja:
- A rendelés előjegyzési időponttal vehető igénybe.
- Beutaló azoknak a csecsemőknek szükséges, akik nem a Szent Borbála Kórházban születtek. Részükre a körzeti gyermekorvos állítja ki a beutalót.
- Az intézményünkben született gyermekek beutaló nélkül.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
- Hazaadáskor a kapott időpont szerepel a zárójelentésen.
- Rendelési idő alatt az Audiológián.

Rendelési idő

Hétfő
-
Kedd
12.00 - 13.30
Szerda
12.00 - 13.30
Csütörtök
12.00 - 13.30
Péntek
-


Hogyan tud bejelentkezni a szakrendelésre?

Szakrendelésre érkező és időponttal rendelkező betegeink a „L” ÉPÜLET földszintjén kihelyezett sorszámadó automatánál tudnak sorszámot húzni. Az érintőképernyős panelen (KIOSK) az „IDŐPONTRA ÉRKEZTEM” gombra kattintva, a TAJ szám megadásával kapják meg a sorszámukat. A kinyomtatott dokumentumon szerepel a foglalt időpont (óra, perc), valamint a szakrendelő megnevezése, és hogy hol található (emelet, ajtó).

  • Amennyiben még nem érkezett meg a baba TAJ-száma, és az anyuka TAJ számára kaptak időpontot, ezzel tud bejelentkezni a szakrendelésre a fent leírt módon. (Ha időközben megérkezett a baba TAJ-száma, kérjük, hogy az L épület betegfelvételijén mutassa be, hogy a medikai rendszerünkben rögzíteni tudjuk. 
  • Ha a baba TAJ-ára kapott időpontot, akkor a KIOSZK-nál kap hívószámot, egyéb teendő nincs.

Mit kell magával vinnie?

TAJ-kártya, személyes okmányok, korábbi orvosi leletek, beutaló, közgyógyellátási igazolvány (amennyiben van a betegnek), a csecsemő számára szükséges eszközök (pelenka, törlőkendő).

Fontos!

A vizsgálat időpont, óra, perc megjelöléssel történik, azonban előfordulhat, többször előfordul csúszás. Ilyen esetekben kérjük és köszönjük a kedves családok megértését!

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.