A rendelés helye (térkép):
H épület II. emelet/ 3. szárny, ajtószám: 2306

A rendelés telefonos elérhetősége:
06 34 515 488 / 401-es mellék

Igénybevétel módja:
Beutaló és előjegyzés-köteles. A rendelés előjegyzés alapján szakorvosi beutalóval vehető igénybe, az operációt kezdeményező orvos javaslatával. 

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
Személyesen és telefonon a Betegfelvételi Irodán (H épület
Betegfelvételi Iroda telefonszámai:
06 34 515 560, 06 34 515 549 vagy a 06 34 515-550

Rendelési idő:

Hétfő
8:00 - 14:00
Kedd
8:00 - 14:00
Szerda
8:00 - 14:00
Csütörtök
8:00 - 14:00
Péntek
8:00 - 14:00


Hogyan tud bejelentkezni a szakrendelésre?

Időponttal rendelkező betegünk a „H” ÉPÜLET földszintjén kihelyezett automatánál tud sorszámot húzni. Az érintőképernyős panelen (KIOSK) az „IDŐPONTRA ÉRKEZTEM” gombra kattintva, TAJ számának megadásával kapja meg sorszámát. A kinyomtatott dokumentumon szerepel az Ön időpontja (óra, perc), valamint a szakrendelő megnevezése, hogy hol található (emelet, szobaszám).

Betegirányító kollégáink segítenek mind a hívószámok nyomtatásában, mind az útbaigazításban. Forduljanak hozzájuk bizalommal!

Mivel foglalkozik a rendelés, milyen panaszokkal, tünetekkel, betegséggel lehet ide fordulni?

Az osztályok /szakrendelések/ által beutalt járó és fekvőbetegek műtét előtti vizsgálata, az előkészítés aneszteziológiai szempontjainak érvényesítése, a műtétig szükséges vizsgálatok és terápiás beavatkozások meghatározása, a vizsgálatok alapján a tervezett – a legcélszerűbb, a beteg műtéti és aneszteziológiai rizikóját legjobban csökkentő - aneszteziológiai módszer megválasztása, ennek a beteggel való teljes körű ismertetése.

Mire számítson a rendelésen?

A járóbetegeket a kórház ambulanciái illetve osztályai előre elkészített dokumentációval küldhetik vizsgálatra. A dokumentációnak tartalmaznia kell a szakvizsgálat eredményét, a tervezett műtéti beavatkozás pontos tervét, a műtéti típushoz rendelt egy hónapon belüli érvényes vizsgálatok eredményeit, valamint MR/RTG leletet, belgyógyászati vizsgálat eredményét, értékelhető EKG szalagot, a beteg vércsoport vizsgálatának eredményét.
Egy időben egy beteg vizsgálata történik. Vérnyomás mérés, és teljes anamnézis-felvétel, majd rutin fizikális (mellkas, has, végtagok, ízületi mozgások, idegrendszer állapota) vizsgálat történik. Egyidejűleg az aneszteziológus szakorvos értékeli a vizsgálati leleteket.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.