Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?

Szakrendelésekre előjegyzési időpontot a Betegfelvételi Iroda vagy szakrendelő ad. Az Önt érintő szakrendelés igénybevételéről kérjük, tájékozódjon a szakrendelő oldalán. ITT 

BETEGFELVÉTELI IRODA

Telefonos előjegyzés/időpontkérés
Hétfő – Péntek: 11.00 – 15.00
Telefonszám: 06 34 515 560, 06 34 515 549 vagy a 06 34 515-550

Személyes előjegyzés/időpontkérés
H épület, vagy az L épület földszintjén (térkép)
Hétfő - Péntek: 07.00 – 15.00

Hogyan tudja lemondani előjegyzséi időpontját? 

  • Telefonon a szakrendelőben vagy a Betegfelvételi Irodán
  • Emailben 

Időpontjának lemondását az elojegyzes@tatabanyakorhaz.hu email címen is megteheti. (Ez a levelezési cím kizárólag a lemondásra használható,  sem előjegyzési időpont regisztrálására, sem időpont módosításra nem alkalmas.)

Hogyan tud bejelentkezni  a szakrendelésre?

Felhívjuk Tisztelt Betegeink figyelmét, hogy aki előzetes időpontfoglalás alapján járóbeteg szakellátásra érkezik az érintett épület (H, L, B épület) földszintjén kihelyezett automatánál tud sorszámot húzni. Az érintőképernyős panelen (KIOSK) az „IDŐPONTRA ÉRKEZTEM” gombra kattintva, TAJ számának megadásával kapja meg sorszámát. A kinyomtatott dokumentumon szerepel az Ön időpontja (óra, perc), valamint a szakrendelő megnevezése és helye (épület, emelet, szobaszám).

Betegirányító kollégáink segítenek mind a hívószámok nyomtatásában, mind az útbaigazításban. Forduljanak hozzájuk bizalommal!

Hol tudja átvenni laborleleteit?

Leleteiket a Betegfelvételi Irodán vehetik át.
Hétfő - Péntek: 13.30 - 15 óra között
Többnapos ünnepnapok előtti nyitvatartásról kérjük, tájékozódjanak a kifüggesztett hirdetményekből.

Leletkiadáshoz a lelet tulajdonosának TAJ-kártyája és személyazonosító irata szükséges!

Amennyiben nem Ön jön a leletéért.

Amennyiben az Ön leletéért hozzátartozója, meghatalmazottja fog jönni intézményünk csak az Ön által aláírt meghatalmazás birtokában tud leletet kiadni. A meghatalmazásnak tartalmazni kell az Ön nevét, TAJ számát, születési idejét, aláírását, a meghatalmazott nevét, születési idejét, személyi igazolványának számát. Kollégáink a személyazonosság igazolása után tudják részére kiadni a lelet(ek)et.

Kérjen sablon meghatalmazást recepciós kolléganőnktől!

Szeretnénk segíteni Önnek azzal, hogy rendelkezésére bocsátunk egy sablon meghatalmazást, melyet csak ki kell töltenie, és a megfelelő helyen aláírni!

MEGHATALMAZÁS LETÖLTÉSE