A rendelés helye: H épület, alagsor (térkép)

Igénybevétel módja:
A rendelés előjegyzés alapján háziorvostól vagy szakrendelésen kapott beutalóval vehető igénybe.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
-Telefonon: minden hónap utolsó hetében 10.00 – 14.00 között kérhető időpont a következő hónapra a 36 34 515 482 -es telefonszámon. 
- E-mailben:a leveléhez csatolt beutalót (szkennelve vagy fényképezve) a radiologia@tatabanyakorhaz.hu címre várjuk. Kérjük adja meg telefonszámát is, hogy visszahívhassuk.
- személyesen Radiológia Recepció, H épület alagsor 

Kérjük, a beutalóját készítse elő, mert az azon szereplő adatokat kérdezni fogjuk.

Rendelési idő:

Hétfő
7:00 - 14:00
Kedd
7:00 - 14:00
Szerda
7:00 - 14:00
Csütörtök
 - 
Péntek
 - 

A szakrendelésen dolgozó orvosok: Dr. Fogel Birgit osztályvezető főorvos | Dr. Nagy Katalin | Dr. Szamper Anikó


 

Telefonon történő időpontfoglalás esetén, kérjük, beutalóját készítse elő, mert az azon szereplő adatokat kérdezni fogja munkatársunk. A vizsgálat elvégezhetőségét befolyásoló tényezőkről – pl. cukorbetegséggel összefüggő étkezés –az előjegyzés alkalmával kérdezzük ki a beteget. Elérhetőséget kérünk - mobil, vagy vonalas telefonszám -, hogy bármilyen technikai vagy egyéb probléma esetén értesíteni tudjuk Önt.

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

Vizsgálatra érkezéskor a H épület az alagsorában (-1 emelet) röntgen recepciónknál kell jelentkezni.

Mire számítson a rendelésen?

Egyes vizsgálatoknál szükséges a teljes éhgyomorral való megjelenés, az ezzel kapcsolatos tudnivalókról az előjegyzésnél adunk pontos tájékoztatást. A vizsgálatra a beszólítás nem érkezési sorrendben, hanem az előjegyzés sorrendjében történik a húzott hívószám alapján.

Osztályunkon a járó és fekvőbeteg forgalom külön folyosón, maga a vizsgálat viszont közös vizsgáló helyiségben történik. A Sürgősségi Osztály által küldött betegek vizsgálatát soron kívül végezzük. Ezért előfordulhat, hogy az előjegyzett időpontokkal csúszunk, attól akár jelentősen el is térhetünk.

Mit kell magával hoznia?

BEUTALÓ, TAJ-kártya, személyes okmányok, korábbi - jelen betegségével összefüggő-orvosi leletek, a napi rendszerességgel szedett gyógyszer, melyet a vizsgálat után azonnal bevehet.

Leletkiadás:

A leletet a vizsgálat befejezése után rövidesen átadjuk.

Van-e várólista?

Igen, vizsgálattól függően 2-14 naptól 6 hónapig terjedhet.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.

*Amennyiben Ön valamelyik ingyenes szolgáltató (gmail, freemail …stb) levelezőrendszerét használja, és nem kap válaszlevelet 3-5 munkanapon belül, kérjük, nézze meg a levélszemét (spam) mappát is. Amennyiben ott sem találja, valószínűsíthető, hogy az Ön e-mail szolgáltatója tiltólistára tette a kórházunkból küldött levelet.