A rendelés helye: H épület alagsor. Az útvonalat a falon és a földön fekete betűs feliratok és nyilak jelzik (térkép):

Igénybevétel módja:
A rendelés előjegyzés alapján háziorvostól vagy a szakrendelésen kapott beutalóval vehető igénybe. A gyermek és felnőtt mellkas-, orrmelléküreg (arcüreg) felvételre rendelési időn belül bármikor lehet jönni.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
-Telefonon: 10.00 - 14.00 óra között a 06 34 515 482 telefonszámon. Kérjük, a beutalóját készítse elő, mert az azon szereplő adatokat kérdezni fogjuk.

- E-mailben: olvasható minőségű beutalóval (szkennelve vagy fényképezve) a radiologia@tatabanyakorhaz.hu címre várjuk.
Az előjegyzés alkalmával fennálló terhességéről munkatársainkat okvetlenül tájékoztassa!


Személyesen nem adunk időpontot.

Rendelési idő:

Hétfő
07:00 - 14:30
Kedd
07:00 - 14:30
Szerda
07:00 - 14:30
Csütörtök
07:00 - 14:30
Péntek
07:00 - 14:30

A szakrendelésen dolgozó orvosok: Dr. Fogel Birgit osztályvezető főorvos | Dr. Szamper AnikóHogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

A vizsgálatra érkező betegek a H ÉPÜLET bejáratnál, a Betegfelvételi Iroda előtt húznak hívószámot, ezután az alagsorban ( -1 emelet) a recepciónknál kell jelentkezni. A hívószámát őrizze meg! Ezzel a számmal hívják be a vizsgálatra.

Mire számítson a rendelésen?

A vizsgálatra a beszólítás nem érkezési sorrendben, hanem a vizsgálat típusa szerint történik, a húzott hívószám alapján. Osztályunkon a járó és fekvőbeteg forgalom külön folyosón, maga a vizsgálat viszont közös vizsgáló helyiségben történik. Ezért előfordulhat, hogy az előjegyzett időpontokkal csúszunk, attól akár jelentősen el is térhetünk.

Mire számítson a vizsgálat alkalmával?

A vizsgálatra kérjük, hogy mindig ékszerek nélkül jöjjön! A vizsgálandó testrészt szabaddá kell tenni, ezt érdemes a ruházat kiválasztásánál szem előtt tartania.

Mit kell magával hoznia?

BEUTALÓ, TAJ kártya, személyes okmányok, korábbi - jelen betegségével összefüggő - orvosi leletek. Amennyiben az írott leleten kívül az elkészült képekre is szüksége van, az intézményi büfében megvásárolható speciális CD lemezt hozza magával, melyet érkezéskor a beutalóval együtt tessék leadni.

Milyen egyéb utasításokat kell követni?

Leletkiadás: a vizsgálatot követő nap 07.30 – 14.30 óra között személyi igazolvány, vagy TAJ kártya bemutatása ellenében. Amennyiben vizsgálati eredményét nem személyes veszi át, leletkiadás - adatvédelmi okokból - csak meghatalmazással történhet. A kész, megírt CD-t a vizsgálat elkészülte után rövid idővel kapja meg az asszisztenstől.

Van-e várólista?

Igen, 1-3 nap.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.