Koronavírus archívum

Szent Borbála Kórház új felülete az új koronavírus kapcsán felmerülő intézkedésektől, információk átadása és a tájékoztatás érdekében


Amennyiben a betegség tüneteit észleli magán, akkor haladéktalanul hívja fel háziorvosát, vagy a Nemzeti Népegészségügyi Központ ingyenesen hívható zöldszámai (06-80-277-455 vagy 06-80-277-456) valamelyikét! A háziorvos telefonon fogja kikérdezni Önt, ha felmerül a koronavírus fertőzés gyanúja, akkor a háziorvos értesíti a mentőket és a mentő szállítja kórházba.


Az egészségügyi ellátás új rendje (Bp., EMMI: 2020.05.09.)

Az egészségügyi ellátás új rendje 1. sz melléklet: Az egészségügy újra indítása 2020. május 4-től.

Magas kockázatúnak minősített beavatkozások módosított listája (2020.05.09.)
koronainfo2

Szünetel a kórház valamennyi szakrendelője, zárlat a fekvőbeteg osztályokon
A Szent Borbála Kórház valamennyi fekvőbeteg-ellátó osztályán zárlatot, és valamennyi járóbeteg-szakrendelés szüneteltetését rendelte el Müller Cecília országos tisztifőorvos. A határozat a tatabányai központi telephelyen működő egységeket érinti. Tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Kórházban továbbra is folyamatos az ellátás. Az intézkedésre a betegek és dolgozóink biztonsága érdekében került sor, amely visszavonásig érvényes.

Tatán elérhető szakrendelésekről

Segítség az egyéb (nem Tatán) járóbeteg-ellátást nyújtó intézményekről a KEMMA.hu infografikáján.

Az ellátásra kijelölt intézmények - HATÁROZAT  

Fogászati ellátás - a fogászati rendelő ugyan a kórház területén van, azonban az alapellátáshoz tartozik, ezért a város üzemelteti. A link segítségével a város honlapján tud tájékozódni a fogászati ellátásról.


  TÉRKÉP intézményünk területére történő behajtás rendje

 


 SAJTÓKÖZLEMÉNY