A szakrendelő címe:

A rendelés pontos elhelyezkedése (térkép):
L épület 2. emelet

A rendelés telefonos elérhetősége:
06 34 515 560

Igénybevétel módja:
A szakrendelés nem beutaló köteles, előjegyzéssel működik.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
Betegfelvételi Irodán.
Telefonszám: 06 34 515 560
Hétfő-csütörtök: 07.30-14.00 Péntek: 07.30-13.30

Szürke hályog műtét felülvizsgálatára beutalt betegeknek a szakrendelőben adunk vizsgálati időpontot. Telefonszám: 06 34 515 488 / 161
A rendszeres szemészeti vizsgálaton részt vevők, a nem sürgős, állapotfelmérő, alkalmassági vizsgálatra, szemüvegért jelentkezők ellátása előjegyzés alapján történik.

Rendelési idő:

Hétfő
8:30 - 14:30
Kedd
8:30 - 14:30
Szerda
8:30 - 14:30
Csütörtök
8:30 - 14:30
Péntek
8:30 - 14:30

A szakrendelésen dolgozó orvosok:

Dr. Bokor Gabriella főorvos | Dr. Karkó Cecília főorvos | Dr. Piros Andrea főorvos | Dr. Stettler Márta főorvos | Dr. Klementis Ildikó szakorvos | Dr. Brassai Csilla szakorvos | Dr. Bartha Erika szakorvos | Dr. Kornya Eszter szakorvosjelölt | Dr. Somodi Dóra szakorvosjelölt


Általános tájékoztatás

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

A vizsgálatra érkező betegek személyesen a kórház „H” ÉPÜLET (térkép) földszintjén lévő BETEGFELVÉTELI IRODÁN regisztrálnak.

A bejelentkezés és regisztráció módja: A betegek a bejáratnál található „totemoszlopok" segítségével jelentkeznek be. A szakrendelés kiválasztása után HÍVÓSZÁMOT nyomtat az automata, a kapott szelvény a Betegfelvételi Irodába irányítja a betegeket. Itt történik a regisztráció. A hívószámát őrizze meg! Ezzel a számmal hívják be a szakrendelésre is. A betegfelvételi irodán kapott jegyen szereplő szám nem sorszám, hanem a beteg nevét helyettesítő hívószám.

Mire számítson a rendelésen?

Bár előjegyzett betegeink időpontot kapnak a vizsgálatra, akut panaszokkal jelentkező betegeket és konzíliumokat is ellátunk a rendelési időben, ezért előfordulhat, hogy időpontra érkező betegeink nem a megadott időpontban kerülnek behívásra. Főorvosi felülvizsgálati napokon (kedden és csütörtökön) a megnövekedett beteglétszám miatt akár 3-4 órás várakozási időre is számítani lehet.

Mit kell magával vinnie?

TAJ-kártya, személyes okmányok, beutaló, korábbi orvosi leletek, zárójelentések.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.