A rendelés helye (térkép):
B épület 1. emelet

A rendelés telefonos elérhetősége:
06 34 515 405

Igénybevétel módja:
A szakrendelés előjegyzés alapján háziorvosi vagy szakorvosi beutalóval vehető igénybe. A szakrendelés előtt a Betegfelvételi Irodán be kell jelentkezni.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
Telefonon: 06 34 515 405
Hétköznap: 13.00 - 14.00 óráig

Rendelési idő

SZÜNETEL a rendelés 2020. július 27-től augusztus 30-ig.
Sürgős esetben a Kardiológiai Szakambulancia látja el a betegeket.
Hétfő
8:00 - 14:00
Kedd
8:00 - 14:00
Szerda
8:00 - 14:00
Csütörtök
8:00 - 14:00
Péntek
8:00 - 14:00

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

A vizsgálatra érkező betegek személyesen a kórház „H” ÉPÜLET (térkép) földszintjén lévő BETEGFELVÉTELI IRODÁN regisztrálnak.

A bejelentkezés és regisztráció módja: A betegek a bejáratnál található „totemoszlopok" segítségével jelentkeznek be. A szakrendelés kiválasztása után HÍVÓSZÁMOT nyomtat az automata, a kapott szelvény a Betegfelvételi Irodába irányítja a betegeket. Itt történik a regisztráció. A hívószámát őrizze meg! Ezzel a számmal hívják be a szakrendelésre is. A betegfelvételi irodán kapott jegyen szereplő szám nem sorszám, hanem a beteg nevét helyettesítő hívószám.

A sürgős esetek ellátása miatt a behívás sorrendje változhat.

Mit kell magával vinnie?

Beutalót, előző vizsgálati eredményeiket, leleteiket: friss labor leleteiket, mellkasröntgen leletet, előző ambuláns lapot, EKG szalagjait, gyógyszereinek pontos nevét, adagolását, régi zárójelentéseit, kivéve az „S” jelzéssel érkező betegeket, akiket állapotuk szerint aznap megvizsgálunk.

Mire számítson a rendelésen?

A szakrendelést vezető orvos elküldheti a betegeket különböző kiegészítő vizsgálatokra időpont egyeztetés után, megfelelő dokumentációval ellátva. Kiegészítő vizsgálatok után a beteg leleteivel visszajön

Van-e várólista?

Igen, 1 hónap. Akut, sürgős esetben a Sürgősségi Osztályhoz forduljon.

Rendel:

Dr. Kocsis Judit kardiológus főorvos
Bíró Rita OKJ ápoló

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.