Szakrendelő helye: (térkép):
H épület, Földszint 8-as ajtó

Telefonszám:
06 34 515 488 / 181 -es mellék

Igénybevétel módja:
A szakrendelés szakorvosi beutalóval vehető igénybe és előjegyzéssel működik. Várandósoknak és sürgős jelzéssel ellátott beutalóval rendelkezőknek nem kell időpontot kérni, de beutaló minden esetben szükséges!

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
Szerda - Péntek 10.00 és 12.00óra között.

Személyesen, az előző szakrendelés alkalmával.

Telefonon: 06 34 515 488 / 181

Rendelési idő:

Hétfő
08:30 - 14:30 | Dr. Dombi J. Péter
Időpontkérés telefonon: 515-488/839-es mellék
Kedd
08:00 - 14:00 | Dr. Dombi J. Péter
Időpontkérés telefonon: 515-488/181-es mellék
Szerda
08:30 - 14:30 | Dr. Kiss Miklós
Csütörtök
08:30 - 14:30 | Dr. Kiss Miklós
Péntek
08:30 - 14:30 | Dr. Hanna Eid
Minden hónap első csütörtökjén Dr. Hamvas József rendel 08.00-tól 14.00-ig.

Általános tájékoztatás

A vizsgálatokra kapott időpontok tájékoztató jellegűek! Fontos tudnivaló, hogy a rendeléseken nem minden esetben a kapott hívószám sorrendjében szólítják a betegeket.

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

A vizsgálatra érkező betegek személyesen a kórház „H” ÉPÜLET (térkép) földszintjén lévő BETEGFELVÉTELI IRODÁN regisztrálnak.

A bejelentkezés és regisztráció módja: A betegek a bejáratnál található „totemoszlopok" segítségével jelentkeznek be. A szakrendelés kiválasztása után HÍVÓSZÁMOT nyomtat az automata, a kapott szelvény a Betegfelvételi Irodába irányítja a betegeket. Itt történik a regisztráció. A hívószámát őrizze meg! Ezzel a számmal hívják be a szakrendelésre is. A betegfelvételi irodán kapott jegyen szereplő szám nem sorszám, hanem a beteg nevét helyettesítő hívószám.

Mivel foglalkozik a rendelés, milyen panaszokkal, tünetekkel, betegséggel lehet ide fordulni?

Ambulanciánkon a vérképző- és a nyirokszervek betegségeivel,valamint a vérzékeny és trombotikus betegek ellátásával foglalkozunk. Lipid ambulancia (zsíranyagcsere zavarok ellátása) CSAK TELEFONOS EGYEZTETÉS UTÁN dr. Dombi J. Péternél, beutalóval lehetséges. A hematológiai betegségek kivizsgálásához a fizikális vizsgálat mellett szükséges lehet laborvizsgálatokra, melyek skálája a mindennapos rutin vérvizsgálatokon kívül magába foglalja a legkorszerűbb és igen speciális laboratóriumi eljárásokat is. Egyes esetekben szükség van a csontvelő, vagy a nyirokcsomók citológiai, illetve szövettani elemzésére is. Az erre a célra történő mintavételek többségükben járóbetegként rutinszerűen megoldhatók. A szakrendelésen vérvételt nem végzünk, ezt minden esetben a területileg illetékes és szakmailag illetékes laborban végzik.

Mit kell magával vinnie?

Érvényes beutaló, személyes okmányok, TAJ kártya, korábbi orvosi dokumentáció: zárójelentések, laborleletek, röntgen, UH/CT/MR leletek, gyógyszereinek listája pontos adagolással.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.