A szakrendelő címe:

A rendelés pontos elhelyezkedése (térkép):
L épület, földszint, 33-as ajtó

A rendelés telefonos elérhetősége:
06 34 515 505

Igénybevétel módja:
A rendelés előjegyzés alapján beutalóval vehető igénybe, csak akut ellátás. Házi gyermekorvos / háziorvos, szakrendelő vagy más szakambulancia orvosa, sportorvos.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
- Előző rendelés során, vagy amikor a szülő megkapja a beutalót.
- Telefonon rendelési időben a (+36) 34-515-505-ös telefonszámon.

Rendelési idő:

Hétfő
8:00 - 14:00
Kedd
-
Szerda
8:00 - 14:00
Csütörtök
8:00 - 12:00
Péntek
-

A szakrendelésen dolgozó orvos: Dr. Czelecz Zsuzsanna osztályvezető főorvos, csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermekkardiológus szakorvos


Általános tájékoztatás

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

Gyermekkardiológiai szakrendelőben, az előzetesen megadott rendelési időben.

Mivel foglalkozik a rendelés, milyen panaszokkal, tünetekkel, betegséggel lehet ide fordulni?

Elsősorban a veleszületett és szerzett szívbetegségek, ritmuszavarok, a gyermekek magas vérnyomásának szűrése, gondozása.

Mit kell magával vinnie?

TAJ-kártya, személyes okmányok, korábbi orvosi leletek, beutaló, közgyógyellátási igazolvány (amennyiben van a betegnek).

Mire számítson a rendelésen?

A vizsgálati időpont óra, perc megjelöléssel történik, azonban előfordulhat az időpont csúszása, mivel a gondozást végző orvos sürgős esetben osztályos feladatra elhívható ill. sürgős beutalóval soron kívüli vizsgálat is lehetséges, ezért a várakozó betegek türelmét kérjük. Kérjük a szülőket, hogy gyermekeik számára inni –ennivalót hozzanak magukkal. Az elvégzett vizsgálatok (EKG, vérnyomás mérés, bőrön keresztüli vér oxigén szintjének mérése, testsúly, testmagasság, szív ultrahang vizsgálata) és a fizikális vizsgálatot követően a szükséges teendőket és kezelést a szülőkkel megbeszéljük, a vizsgálat eredményéről ambuláns vizsgálati lapot állítunk ki, amely tartalmazza a szükség szerinti kontrollvizsgálat időpontját is.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.