A rendelés helye: L pavilon földszint jobb szárny ( térkép )

A rendelés telefonos elérhetősége:
06-34 515 504

Igénybevétel módja:
A szakrendelés szakorvosi beutalóval vehető igénybe és előjegyzéssel működik.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
Személyesen és telefonon a szakrendelésen.
Telefonszám: 06 34 515 504

Sürgősségi beutalóval érkezőket (fulladás, vérzéses trauma) soron kívül ellátjuk.

Rendelési idő:

Hétfő
-
Kedd
09.30 - 10.30
Szerda
-
Csütörtök
09:30 - 10:30
Péntek
-

Általános tájékoztatás

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

A vizsgálatra érkező betegek személyesen a kórház „H” ÉPÜLET (térkép) földszintjén lévő BETEGFELVÉTELI IRODÁN regisztrálnak.

A bejelentkezés és regisztráció módja: A betegek a bejáratnál található „totemoszlopok" segítségével jelentkeznek be. A szakrendelés kiválasztása után HÍVÓSZÁMOT nyomtat az automata, a kapott szelvény a Betegfelvételi Irodába irányítja a betegeket. Itt történik a regisztráció. A hívószámát őrizze meg! Ezzel a számmal hívják be a szakrendelésre is. A betegfelvételi irodán kapott jegyen szereplő szám nem sorszám, hanem a beteg nevét helyettesítő hívószám.

Mivel foglalkozik a rendelés, milyen panaszokkal, tünetekkel, betegséggel lehet ide fordulni?

Füldugulás, halláscsökkenés, elhúzódó, a háziorvos kezelése után sem gyógyuló torokfájdalom, elhúzódó fül-orr-gégészeti panaszok (orrváladékozás, köhögés, tüsszögés, szemviszketés torokkaparás, vizes orrfolyás, fülbe sugárzó fájdalom, rekedtség), visszatérő ajak-, gégevizenyő.

Mit kell magával vinnie?

TAJ-kártya, személyes okmányok, korábbi orvosi leletek, beutaló.

Fontos!

Vizsgálat előtt 10 napig ne szedjen allergiás gyógyszereket, szteroidot, calcium készítményeket. Fokozott bőrérzékenységét kérjük, hogy előre jelezze. A vizsgálat kb. 30-45 percig tart. A táppénzen levő betegeket sürgősségi ellátásban nem tudjuk részesíteni, csak ha állapota ezt indokolja.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.