A rendelés helye: L épület földszint ( térkép )

A rendelés telefonszáma: 06 34 515 504

Igénybevétel módja: Beutaló és előjegyzési időpont nélkül igénybe vehető, azonban ajánljuk az időpont-egyeztetést. Időpont nélkül naponta 10 akut beteg ellátására van kapacitásunk. Kérjük, szíves megértésüket!

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot? Időpont kérés nem kötelező, egyeztetés a Betegfelvételi Irodán személyesen, telefonon 11 órától.

Telefonszám: 06 34 515 549, 06 34 515 560

Rendelési idő

Hétfő
09:00 - 14:00
Kedd
09:00 - 14:00
Szerda
09:00 - 14:00
Csütörtök
09:00 - 14:00
Péntek
09:00 - 14:00

Általános tájékoztatás

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

A vizsgálatra érkező betegek személyesen a kórház „H” ÉPÜLET (térkép) földszintjén lévő BETEGFELVÉTELI IRODÁN regisztrálnak.

A bejelentkezés és regisztráció módja: A betegek a bejáratnál található „totemoszlopok" segítségével jelentkeznek be. A szakrendelés kiválasztása után HÍVÓSZÁMOT nyomtat az automata, a kapott szelvény a Betegfelvételi Irodába irányítja a betegeket. Itt történik a regisztráció. A hívószámát őrizze meg! Ezzel a számmal hívják be a szakrendelésre is. A betegfelvételi irodán kapott jegyen szereplő szám nem sorszám, hanem a beteg nevét helyettesítő hívószám.

Mivel foglalkozik a rendelés, milyen panaszokkal, tünetekkel, betegséggel lehet ide fordulni?

Füldugulás, halláscsökkenés, elhúzódó, a háziorvos kezelése után sem gyógyuló torokfájdalom, elhúzódó lázas állapot, arcidegbénulás,elhúzódó fül-orr-gégészeti panaszok (orrváladékozás, arcfájdalom, köhögés, orrvérzés, fülbe sugárzó fájdalom, rekedtség, fülzúgás), fül-orr-gégészeti daganatos betegség gyanúja, középfülgyulladás, mandula körüli gennyesedés gyanúja, gége -, ajak- és gégevizenyő.

Mit kell magával vinnie?

TAJ-kártya, személyes okmányok, korábbi orvosi leletek, beutaló.

Fontos!

Nem kötelező éhgyomorra jönni, de gégevizsgálat során, a garatrelfex miatt, hányinger alakulhat ki. Aki tudja, hogy erős garatreflexe van, inkább ne egyen a vizsgálat előtt. Előfordulhat, hogy a rendelést ellátó orvost a műtőbe hívják, ilyenkor az ellátás szünetel. Emiatt a várakozási idő elhúzódhat, kérjük a betegek türelmét és megértését.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.