A rendelés helye (térkép):
H épület, földszint 10-es ajtó

A rendelés telefonos elérhetősége:
06 34 515 488 / 344-es mellék

Igénybevétel módja:
A rendelés előjegyzés alapján vehető igénybe.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
Telefonon: 06 30 238 6486 10.00-13.00 között.

Regisztráció:
Az ellátás napján a Betegfelvételi Irodán - H épület földszint.

Rendelési idő

Hétfő
-
Kedd
09.00 - 14.00
Szerda
-
Csütörtök
09:00 - 14:00 | Dr. Járay Géza, Dr. Szabó Gábor
Péntek
-

Általános tájékoztatás

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

A vizsgálatra érkező betegek személyesen a kórház „H” ÉPÜLET (térkép) földszintjén lévő BETEGFELVÉTELI IRODÁN regisztrálnak.

A bejelentkezés és regisztráció módja: A betegek a bejáratnál található „totemoszlopok" segítségével jelentkeznek be. A szakrendelés kiválasztása után HÍVÓSZÁMOT nyomtat az automata, a kapott szelvény a Betegfelvételi Irodába irányítja a betegeket. Itt történik a regisztráció. A hívószámát őrizze meg! Ezzel a számmal hívják be a szakrendelésre is. A betegfelvételi irodán kapott jegyen szereplő szám nem sorszám, hanem a beteg nevét helyettesítő hívószám.

Mivel foglalkozik a rendelés, milyen panaszokkal, tünetekkel, betegséggel lehet ide fordulni?

Krónikus verőér szűkület és elzáródás, Angiographiás leletek értékelése, Krónikus vénás elégtelenség, visszér betegség, Diabeteses angiopathia , Raynaud syndroma.

Mire számítson a rendelésen?

Tekintettel arra, hogy előjegyzés szerint látjuk el a betegeket, rövid várakozási időre kell csupán számítani. Késedelmet a sürgős érsebészeti esetek miatt szenvedhet a rendelés. A betegeket a betegfelvételkor kapott hívószám szerint hívjuk (nem név szerint), a hívószámot a váróteremben elhelyezett kijelző és hangjelzés jelzi.

Mit kell magával vinnie?

Bejelentkezéshez érvényes TAJ- és lakcím kártya szükséges, a szakrendelésen hasznos minden előző orvosi dokumentációt és a szedett gyógyszerek pontos listáját a betegnek magával hoznia. Érszűkületes betegektől a "járástávolságot" meg fogjuk kérdezni: ez annyit jelent, hogy a betegnek nyilatkoznia kell arról, hogy MEGÁLLÁS NÉLKÜL SÍK TEREPEN HÁNY MÉTERT KÉPES SÉTÁLNI. A háziorvosi beutalókon szükséges, hogy szerepeljenek a következő adatok: Járástávolság, pulzus status, gyulladásos jelek, nyugalmi fájdalom, sebek a végtagon. Dohányzási szokások. Nem szükséges éhgyomorral érkezni a szakrendelésre.

Van -e várólista?

Van.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.