A rendelés helye: L épület földszint (térkép)

A rendelés telefonszáma: 06 34 515 517

Igénybevétel módja: A szakrendelés szakorvosi beutalóval vehető igénybe és előjegyzéssel működik. Sürgősségi beutalóval érkező beteg előzetes fül-orr-gégészeti vizsgálata után elvégezzük a hallásvizsgálatot.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot? Személyesen és telefonon a szakrendelésen.

Telefonszám: 06 34 515 517

Rendelési idő:

Hétfő
08:00 - 14:00
Kedd
08:00 - 14:00
Szerda
08:00 - 14:00
Csütörtök
08:00 - 14:00
Péntek
08:00 - 14:00

Általános tájékoztatás

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

A vizsgálatra érkező betegek személyesen a kórház „H” ÉPÜLET (térkép) földszintjén lévő BETEGFELVÉTELI IRODÁN regisztrálnak.

A bejelentkezés és regisztráció módja: A betegek a bejáratnál található „totemoszlopok" segítségével jelentkeznek be. A szakrendelés kiválasztása után HÍVÓSZÁMOT nyomtat az automata, a kapott szelvény a Betegfelvételi Irodába irányítja a betegeket. Itt történik a regisztráció. A hívószámát őrizze meg! Ezzel a számmal hívják be a szakrendelésre is. A betegfelvételi irodán kapott jegyen szereplő szám nem sorszám, hanem a beteg nevét helyettesítő hívószám.

Mivel foglalkozik a rendelés, milyen panaszokkal, tünetekkel, betegséggel lehet ide fordulni?

Füldugulás, halláscsökkenés, arcidegbénulás, fülzúgás, szédülés, zajártalom, csecsemő hallásszűrés, gyermekek beszédfejlődési zavarai, nevelési nehézségek miatti kiegészítő vizsgálat. Munkaalkalmassági vizsgálatot térítés ellenében végzünk.

Mit kell magával vinnie?

TAJ-kártya, személyes okmányok, beutaló.

Fontos!

A vizsgálat alvás közben is elvégezhető.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.