Központi Radiológia – Computer Tomográf vizsgálatok (CT)

A rendelés helye: H épület alagsor ( -1 emelet) térkép

Az útvonalat a falon és a földön fekete betűs feliratok és nyilak jelzik.

Igénybevétel módja:
Beutalóval és előjegyzés alapján vehető igénybe.

Hogyan kérhet előjegyzési időpontot?
Telefonon: 06 34 515-532

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

A szakrendelésen dolgozó orvosok: Dr. Pajor Péter osztályvezető főorvos | Dr. Fogel Birgit | Dr. Gurvitz Yair | Dr. Halász Rita | Dr. Nagy Katalin | Dr. Szamper Anikó


Általános tájékoztatás

Hogyan történik a betegfelvétel, hol van a regisztráció?

A CT recepción a H épület alagsorában kell jelentkezni.

Mire számítson a vizsgálaton?

A vizsgálatra a beszólítás nem érkezési sorrendben, hanem a vizsgálat típusa szerint történik.

A vizsgálatra kérjük, hogy mindig ékszerek nélkül jöjjön! Egyes vizsgálatoknál kontrasztanyag adására lehet szükség, az ezzel kapcsolatos tudnivalókról az előjegyzésnél adunk pontos tájékoztatást.

Kontrasztanyag adásához az Ön írásos beleegyezése szükséges.

Az előjegyzési időpontokhoz képest csúszhatunk, attól akár jelentősen el is térhetünk. Ennek oka, hogy osztályunk járó és fekvőbeteg forgalma ugyan külön folyosón, maga a vizsgálat viszont közös vizsgáló helyiségben történik. Intézményünkben Sürgősségi Osztály működik, az általuk küldött betegek vizsgálatát soron kívül kell elvégeznünk.

Mit hozzon magával?

BEUTALÓ, TAJ-kártya, személyes okmányok, korábbi – jelen betegségével összefüggő –orvosi leletek és képanyag, a kitöltött Beleegyező Nyilatkozat (ha van). Amennyiben az írott leleten kívül az elkészült képekre is szüksége van, az intézmény büféjében megvásárolható speciális CD lemezt hozza magával, melyet érkezéskor a beutalóval együtt tessék leadni.

Egyéb fontos közlendők, kérések:

A lelet elkészültének időpontjáról közvetlenül a vizsgálat után kap tájékoztatást. Leletkiadás a recepción: 07.30 – 16.00 óra között személyi igazolvány, vagy TAJ kártya bemutatása ellenében. Amennyiben vizsgálati eredményét nem személyes veszi át, leletkiadás - adatvédelmi okokból - csak meghatalmazással történhet.

Van-e várólista?

Igen. A vizsgálattól függően 1 hét - 1 hónap.

Területi ellátási kötelezettség:

Az ÁNTSZ által közzétett listában megtekintheti a Szent Borbála Kórház területi ellátási kötelezettségét, szakma szerinti bontásban.
Itt érhető el és tekinthető meg a lista.