MEGHÍVÓ  Bariátria webináriumra – 2020 novemberétől a kóros elhízás és az azzal társuló betegségek (hipertónia, 2. típusú cukorbetegség, ízületi betegségek, alvási apnoe szindróma, stb.) kezelésére Bariátriai- Metabolikus Sebészeti Programot indítunk Tatabányán.

A programról rövid, 30’-es ismertetést kívánunk nyújtani szakemberek számára – a Covid19 járványhelyzet miatt ezúttal – Zoom webinar formájában október 27-én.

Részvételére számítunk a webinaron, azonban akadályoztatása esetén bátorítjuk, hogy tájékozódásul bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és rászoruló betegei számára is ajánlja egy tájékozódó, előzetes konzultációra való bejelentkezést.

 

Elérhetőségeink:Dr. Bánky Balázs PhD
Email: tulsulyosokmutete@gmail.com
www.tulsulyosokmutete.hu (szerkesztés alatt)
Mob: +36 20/823 1642

 

Balázs Bánky is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
Topic: Bariátriaiwebinar – Tatabánya
Time: Oct 27, 2020 05:30 PM Budapest
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/76691219966?pwd=TFNJVmlySi93MzhUZDR6a0k3VExZQT09
Meeting ID: 766 9121 9966
Passcode: 4fjHaZ

A bariátria, mint kifejezés a túlsúlyos betegek kezelésének tudománya. Jelenlegi ismereteink szerint azonban a társuló anyagcserebetegségeket is meg tudjuk gyógyítani a műtéttel, így ma inkább „metabolikus sebészetnek” nevezzük az eljárást. A program nem csupán a műtétről szól, hanem egy multidiszciplináris csapattal tervezzük a kezelést igénylő betegeket kivizsgálni, állapotukat optimalizálni, a megfelelő betegeket a műtétre kiválasztani, valamint a műtétet követően tartósan követni is.

Dr. Bánky Balázs és a Bariátriai – Metabolikus Munkacsoport