Szülésfelkészítő tanfolyam 2020. szeptember 7.

Szeretnénk meginvitálni tizenöt szülés előtt álló várandósunkat és egy hozzátartozójukat szülésfelkészítő tanfolyamunkra melyet szeptember 7.- én 16 órai kezdettel a Tatabányai Szent Borbála Kórház 5 emeleti előadótermében tartanánk. Kérjük Önöket, hogy 15:30-ra érkezzenek a Covid-kérdőív kitöltése végett.

 

A TANFOLYAMON VALÓ RÉSZVÉTEL REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT MELYET A babakucko.szentborbala@gmail.com e-mail címe várjuk. Sikeres regisztráció esetén visszaigazolást küldünk, és részletesen leírjuk a részvételhez szükséges előírásokat.

Az előadáson való részvétel FELTÉTELE minden résztvevő számára, jó egészségi állapot és szájmaszk használata. Előzetes hőmérés, Covid-kérdőív kitöltése, melyben szerepel, hogy az elmúlt 2 hétben tartózkodott-e külföldön.

 

Jelenlegi helyzetre tekintettel az első alkalommal tájékoztatást adunk a Covid vírushelyzet alatt szerzett tapasztalatinkból. Megpróbáljuk önöket egy következő Covid betegséghullám kialakulásának esetén is felkészíteni a nem várt eseményekre.

 

– Dr. Bardóczy Zsolt PhD Főorvos elmondja mire lehet számítani egy esetleges következő hullám esetén. Tájékoztatást adunk a Családbarát pályázat elnyerése óta történt változásokról és, hogy milyen újdonságok vannak még kilátásban osztályunk működésében.

– Torják Judit szülésznő és perinatális tanácsadó hallgató pedig a Covid időszak alatti várandósokat ért stressz csökkentéséről, illetve a kórházi-szülőszobai Covid gyakorlatunkról beszél.

– Az aranyóra jelentőségéről, a Covid időszak alatti szoptatás lehetőségeiről Szabó Boglárka fog beszélni.

A COVID HELYZET SÚLYOSBODÁSA ESETÉN SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ ALKALMAINKAT ELHALASZTJUK.