A Szent Borbála Kórház vezetése pályázatot írt ki új logó tervezésére a „120 éves a tatabányai kórház” évforduló alkalmából. Ehhez vártuk 18 évet betöltött, tatabányai lakcímmel rendelkező, vagy Tatabányához kötődő magyar állampolgárok ötleteit. Összesen 29 pályamű érkezett, melyeket közönségszavazásra bocsátottunk. A közönségszavazást 2020. március 27-én lezártuk.

Tekintettel a jelenlegi veszélyhelyzetre, amely érinti a lakosságot és a kórházi dolgozókat egyaránt, a kórház vezetése úgy döntött, hogy későbbi időpontban hirdet eredményt. A tíz legtöbb szavazatot kapott terv kerül a Bírálóbizottság elé, akik eldöntik kié lesz a nyertes pályamű, kivel szerződik a kórház egy új arculat kialakítására.

Kérjük szíves mindenkimegértésüket!

A pályázat kiírója és szervezője:Szent Borbála Kórház (székhely: 2800 Tatabánya Dózsa Gy. út 77.)
A pályázat fővédnöke és mentora: Dr. Lőke János főigazgató
Szervező: Balogh Márta sajtóreferens
Zsűri: Barczay-Wágner Anikó, dr. Bálint Eunika, Lábas Bence, Farsang Éva, Majoros József, dr. Nagy Gábor, Gulyás Barbara

A szavazást lezártuk

 

Tisztelt Pályázók!

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy a pályázat kiértékelését a pandémia miatt bizonytalan ideig felfüggesztettük. Szíves megértésüket kérjük, a további folytatásról e-mailen tájékoztatjuk Önöket.