A Covid19 járvánnyal kapcsolatos intézkedések során tatai telephelyünkön a Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály átmenetileg bezárásra került. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a megkezdett rehabilitáció ne szakadjon meg, ezért gyógytornászaink otthonukba keresik fel a betegeket, és ott folytatják a közös munkát. Az orvosi segítséget szinten otthonukban dr. Gradsack Mária főorvosnő biztosítja.

 

 

 

Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály átmeneti bezárása miatt a Mozgásszervi Rehabilitációs Ambulancia a tatai szakrendelőben, az urológia helyiségében fogadja a betegeket. A szakrendelés háziorvosi beutalóval és időpont egyeztetés után vehető igénybe minden SZERDÁN. Időpontot telefonon adunk a következő telefonszámok bármelyikén: 06-34/586-724 vagy a 06-34/586-725 telefonszámon.

 

 

 

 

A Gőzfürdőben megkezdett gyógytornát két helyszínen a Dózsa György úti telephelyen, vagy a kórház külső telephelyén, a Bánhidai ltp.103-105. szám alatti Gyógytorna -fizioterápia rendelőben folytathatják betegeink. Bejelentkezéseket a 06-34/301-995-ös telefonszámon fogadunk. A járvány terjedésének megakadályozása céljából az online gyógytorna lehetőséget is tudunk biztosítani. Bátran kérjék kollégáink segítégét!