Minden vizsgálatunkat előjegyzés alapján végezzük el.

– A járványügyi helyzet miatt elhalasztott CT és MR vizsgálatra előjegyzett időpontjainkat újraütemezzük, az új időpontról telefonon fogjuk értesíteni Betegeinket. Kérjük, türelemmel várják munkatársaink hívását!

– Akinek a korlátozások miatt maradt el  RÖNTGENVIZSGÁLATA, kérjük, hogy keresse fel  beutaló orvosát, aki a beutalót aktualizálja.

– A betegellátásról szóló új előírások miatt az ULTRAHANGVIZSGÁLATRA előjegyzett időpontok törlődnek, új időpontok egyeztetése szükséges.

Vizsgálati időpontokat ultrahangra és röntgenvizsgálatra kétféle módon tudnak kérni. Továbbra is él a 34/ 515-482-es telefonszámunk, ahol munkatársaink 10 és 14 óra között várják hívásaikat.  Előfordulhat, hogy a megadott időintervallumban telefonvonalaink leterheltek, kapcsolatfelvétel gördülékenysége érdekében nyitottunk egy e-mail címet is. Előjegyzési igényüket a csatolt beutalóval (szkennelve vagy fényképezve) a radiologia@tatabanyakorhaz.hu címre várjuk. Erről az emailcímről fog érkezni a válasz az előjegyzési időponttal néhány napon belül.*

Korlátozva a személyes találkozások gyakoriságát, SZEMÉLYES megjelenéskor nem adunk időpontot. Kérjük, időpontkérés miatt ne keressék fel a kórházat, hanem éljenek a fenti lehetőségek bármelyikével!

 

*Amennyiben Ön valamelyik ingyenes szolgáltató (gmail, freemail …stb)  levelezőrendszerét használja, és nem kap válaszlevelet 3-5 munkanapon belül, kérjük, nézze meg a levélszemét (spam) mappát is. Amennyiben ott sem találja, valószínűsíthető, hogy az Ön e-mail szolgáltatója tiltólistára tette a kórházunkból küldött levelet.