Szent Borbála Kórház Testsúly Optimalizáló Programja

Szent Borbála Kórházban a Dietetikai Szolgálat pontosan kidolgozott programmal várja azokat a fogyni vágyó Hölgyeket és Urakat, akik táplálkozási és életmódbeli szokásaikon változtatva egészségesebbé, fittebbé és karcsúbbá kívánnak válni. Segítünk abban, hogy személyre szabott diétával elérje a kívánt célértéket, és abban is, hogy ezt hosszútávon képes legyen megtartani.

Táplálkozástudományi szakember, dietetikus közreműködésével Ön átfogó képet kaphat tápláltsági állapotáról. Ezt elemezve az alábbi szolgáltatások igénybevételére nyújtunk lehetőséget:

VIP Testsúly Optimalizáló (testsúlycsökkentő) Programcsomag térítéses elhelyezés benntartózkodással.

VIP Testsúly Optimalizáló Program orvosi szakmai felügyelet mellett, dietetikus, gyógytornász és esetenként pszichológus bevonásával történik. A VLCD kezelés alatt alacsony, mintegy 500-800 kcal/nap bevitelét biztosító étrendet alkalmazunk. A szakemberek által kontrollált körülmények megalapozzák, felgyorsítják a testsúlyvesztés ütemét, sikerélményt nyújtanak. A program alatt elsajátítottak, a táplálkozástudományi és dietetikai alapelvek, az életmód változtatáshoz szükséges gyakorlati információk felkészítik Önt egy hosszú távú, otthonában is alkalmazható, napi 1200-1500 kcal-t tartalmazó diétára. A programhoz kapcsolódik, hogy a program befejezte után sem engedjük el pácienseink "kezét". Két egymást követő hónapban visszavárjuk őket kontrollra. Így járulunk hozzá a megvalósított testsúlycsökkenés megőrzéséhez, életmódváltásuk és helyes táplálkozási szokásaik hosszútávú kialakításához.

VIP Testsúly Optimalizáló Programcsomag (VIP TOP) tartalmazza:

Tápláltsági állapotfelmérés: 2x40 perc
Étrendi napló elemzése: 3 napot tekintve
Orvosi kivizsgálás célzottan elrendelt vizsgálatok, napi kontroll
Tanácsadás, oktatás: 5x60 perc
Mozgásterápia: heti 5 alkalom
VLCD diéta biztosítása: 5 napig
Személyre szabott étrend: 1 hét
Kontroll: 2x20 perc
VIP szobában történő elhelyezés

Kapcsolattartó: Petrik Mária dietetikai vezető
A rendelést előjegyzés alapján vehetik igénybe, időpontot munkanapokon az alábbi telefonszámon kérhetnek:
06 20 286 4681

Várjuk az érdeklődők jelentkezését.