Gépjárművek parkolási és behajtási rendje

A gépkocsi forgalom szabályozása, a betegellátás zökkenőmentes biztosítása és a kórházi egységek zavartalan működése érdekében új behajtási és parkolási rend került bevezetésre intézményünk területén.

Tisztelt Betegek, Látogatók!
Tisztelt Vendégek, Partnereink!

Betegek és Látogatók központi telephelyünkre csak a főkapu melletti automata kártyaolvasó beléptető rendszeren keresztül léphetnek be, ahol belépőjegyet kell váltaniuk, vagy érvényes beléptető engedéllyel kell rendelkezniük. Kilépéskor a biztonsági szolgálat alkalmazottja ellenőrzi a belépés jogosságát, parkolási bizonylatot és szedi a parkolási díjat.

Térítésmentes belépésre jogosultak

Mozgáskorlátozott személyek
Kérjük, a behajtáskor váltsanak parkolási bizonylatot, majd távozáskor a főkapunál a mozgáskorlátozott igazolványuk felmutatása után a biztonsági őr díjmentesen engedi
ki Önöket.

Művese Állomást és a nappali Onkológiai Gondozót , valamint a mozgásukban korlátozott, Traumatológiai Ambulancián és a Sürgősségi Osztályon megjelenő betegek, akik a napi teljes kezelés időtartamára térítésmentesen tartózkodhatnak az Intézmény területén.

Kérjük, a behajtáskor váltsanak parkolási bizonylatot, amit kezelésük végén a kezelőorvosuk fog leigazolni, és ennek felmutatásával a biztonsági őr díjmentesen
engedi ki Önöket.

Gyógytornát igénybe vevő betegek

Kérjük, behajtáskor váltsanak a parkolási bizonylatot, amit a gyógytornász fog leigazolni és ennek felmutatásával a biztonsági őr díjmentesen engedi ki Önöket.

OMSZ, Rendőrség, Tűzoltóság, Honvédség, Társintézmények – közlekedéshez a főkaput és a gazdasági bejáratot használhatják.
Betegszállítók, Taxi gépjárművek, Szerződéses szállítók – közlekedéshez kizárólag a gazdasági bejáratot használhatják.

Érvényes parkolási díjak

• A parkolás az első 15 perce térítésmentes,
• óránként 250 Ft,
• minden további megkezdett óra 250 Ft,
• napi parkolójegy 900 Ft

• A kórház területén érvényesek a KRESZ szabályai, kérjük, tartsák be ezeket!
• Parkolójegyüket őrizzék meg, ennek elvesztése esetén pótdíjat kell fizetniük.
• Felhívjuk szíves figyelmüket intézményünk parkolói nem minősülnek őrzött területnek.

Értékeiket ne hagyják az autóban!